onsdag 15. april 2009

Grasrotandelen og Øksnes KFUK-KFUM Speidere


Grarotandelen er en ordning fra Norsk Tipping, hvor du som registrert spiller kan velge ett lag eller en forening som du ønsker å støtte - din Grasrotmottaker. Vi oppfordrer deg til å støtte oss i Øksnes KFUK-KFUM-Speidere.

Du kan støtte Øksnes KFUK-KFUM-Speidere hver gang du spiller et av spillene i regi av Norsk Tipping, f.eks Lotto, Tipping og Joker (gjelder ikke Extra og Flax). Grasrotandelen er din mulighet til å styre hvem deler av overskuddet i Norsk Tipping skal gå til. 5% av din spilleinnsats går direkte til Øksnes KFUK-KFUM speidere, hvis du registrer at vi skal få din grasrotandel. Dvs en femmer av hver hundrelapp. Det blir penger av sånt. 

Merk at grasrotandelen ikke på noen måte går ut over innsatsen eller premien din. Du trenger Norsk Tipping sitt Spillerkort for å knytte deg til Grarotandelen.


Slik kan du knytte deg til ordningen:

1. Hos kommisjonær. Kommisjonæren kan lete fra Øksnes KFUK-KFUM-Speidere for deg. Oppgi vårt organisasjonsnummer 993882232.
2. SMS: GRASROTANDELEN 993882232 TIL 2020 (tjenesten er gratis)
3. Internett: grasrotandelen.no eller norsk-tipping.no
4. Norsk Tippings Mobilspill

Mer informasjon finnes på www.grasrotandelen.no. Her kan du også følge med på hvor mye grasrotandelen generer av inntekt til de enkelte lag. 

Spørsmål? ta kontakt med Martin Enstad, mobil 99624959.


Ingen kommentarer: