tirsdag 2. juni 2009

Speidertur og avslutning 13. - 14. juni 2009 for vandrerne



Vi nærmer oss avslutningen på også dette semesteret. Dette speiderhalvåret vil bli avsluttet med en overnattingstur for vandrerne den 13. til 14. juni. På terminlista er dette satt opp som en tur med to overnattinger fra den 12. til den 14. juni. Men siden det er vandrerne første tur med overnatting utendørs har vi valgt og bare ta en overnatting. Så kanskje vi kan være tøffere til høsten ;-).

Turen vil bli avsluttet med en gudstjeneste sammen med stifinnerne på Skipssand den 14. juni kl 12.00. Her vil det bli merkeutdeling for denne vårens strabaser. Alle – og særlig speiderforeldre – er hjertelig velkommen til denne gudstjenesten.

Turen vil delvis være en sykkeltur og delvis en fottur. Oppmøte med egen sykkel og HJELM ved Myre kirke lørdag 13. juni kl 09.30. Turen er lagt opp som en patruljekonkurranse. Vi er derfor avhengig av å få en påmelding (se vedlagt ark), slik at patruljer med få deltagere kan kombineres med andre patruljer. Bagasjen – utenom en dagstursekk - vil bli kjørt fra Myre kirke til Stø. Alle speidere må beregne at de skal bære sin egen bagasje og noe fellesutstyr (tau, pressening, kokesaker, øks og lignende) fra Stø og til Langvardalen, der vi skal overnatte. Overnattingen vil skje i gapahuker.

Pakkeliste:

I tursekken: Sovepose, liggeunderlag, brød (oppskåret er lurt) og pålegg til eget bruk på turen, Grillpølser og lomper/brød, ullundertøy (kan bli kaldt på natta og hvis det begynner å regne), ullsokker, et skift fra innerst til ytterst, lue (lurt når man sover i sovepose), hansker/votter, en eller to vedkubbe (juster etter hvor mye vekt speideren kan klare å bære). Avslått mobil er det lov å ha med i sekken på eget ansvar. Ipod og lignende lar vi bli hjemme.

I dagstursekken: kopp, tallerken, bestikk, spikkekniv, vannflaske, regntøy, 50 kroner til godteri (stopp på ICA Strengelvåg), fyrstikker, Matpakke til to måltider.

Påkledning: Det er viktig at speiderne er kledd for et døgn utendørs. Hvis det regner betyr det regntøy (hvis sol – i dagstursekken). Det er viktig at de har en vindtett jakke. Egnet fottøy er avgjørende. Det betyr i praksis støvler eller fjellsko (må smøres godt så de holder seg tørre).

Program:

Lørdag 13. juni

kl 0930: Oppmøte Myre kirke med egen sykkel og hjelm

kl. 1000: Patruljekonkurransen starter

Når vi kommer fram til Langvardalen skal patruljene bygge sin egen gapahuk, lage seg mat og vi skal ha leirbål med moro og alvor på kvelden.

kl 2300: Vi slokner av i gapahukene etter en lang og begivenhetsrik dag

Søndag 14. juni

kl 0800 Vi våkner og lager oss frokost

kl 0930 – 1030: Vi pakker, river leiren og rydder opp etter oss på leirplassen.

kl 1200 Gudstjeneste på Skipsand

kl 1400 Foresatte som ikke har kommet til gudstjenesten kan hente speiderne sine på Stø (helt ute ved bobilcampen).

Påmelding til speidertur/patruljekonkurranse den 13. – 14. juni 2009.

Leveres på speidermøte 3. juni

Speiderens navn: ___________________________________________________________

Ja jeg skal være med

Nei, jeg skal ikke være med

Foresattes underskrift:________________________________________________________

Pågrunn av Norges KFUK-KFUM-speiderne sine sikkerhetsbestemmelser på tur, trenger vi en foresatt som kan ta på seg oppgaven som ”hjemmeleder”. Hjemmeleder vil være kontaktpunktet mellom oss ledere som er på tur og foresatte hvis det skjer en ulykke. Hjemmeleder må være tilgjengelig på telefon under hele turen, og kan ikke nyte alkohol mens man har dette ansvaret. Hjemmeleder vil få kontaktinfo til alle foresatte som har barn med på turen, og vil være den vi ledere kontakter hvis foresatte hjemme må få beskjed om ulykker el.l. Vi regner med at mer enn en melder seg, og vil ta kontakt med den som blir hjemmeleder.

Ja, jeg kan være hjemmeleder: Navn_______________________________________

Mobilnummer:_____________________

For å kunne gi hjemmeleder en oppdatert liste på foresatte, og kontaktinfo ber vi om at alle fyller ut følgende:

Speiderens navn:___________________________________________________________

Foresatte1 navn: ___________________________________________________________

Foresatte1 tlf:_______________________________

mobil: _________________________

Foresatte2 navn: ___________________________________________________________

Foresatte2 tlf:_______________________________

mobil: _________________________

Ingen kommentarer: