onsdag 14. april 2010

Til de foresatte til de speiderne som skal på landsleiren



Landsleiren nærmer seg med stormskritt, og mange forberedelser gjenstår. Under følger en del viktig informasjon som det er viktig for oss at dere leser nøye, og noterer de viktige datoene som ligger foran oss. For å være sikker på at alle foresatte har fått dette brevet ber jeg om en bekreftelse på at brevet er mottatt, helst på mail: martin.enstad@gmail.com, evt på sms 99624959

Viktige datoer for de som skal på landsleiren 2010

Torsdag 29. april: Foreldremøte kl 1800 i Myre kirke, for alle som skal ha med speidere på landsleiren Lista 2010. Dette møtet er obligatorisk, der det må være minst en foresatt for alle speiderne som skal på landsleiren. Viktig informasjon om leiren og hva som skjer framover mot leiren vil bli delt ut på dette møtet.

Lørdag 8. mai: Myre kirke kl 1200. Samling for de foreldrene som har bestilt leirbålskappe til sine speidere, og ønsker å sy dette sammen med andre.

Fredag 28. mai, Myre kirke kl 1700-2100: samling for alle speiderne som skal på landsleiren. Denne samlingen er obligatorisk. Her skal vi øve på å surre bord og andre ting som må gjøres når vi kommer på leiren. Det er veldig viktig at alle speidere som skal delta på leiren er her.

Onsdag 9. juni: Myre kirke kl 1700. Vi pakker containeren som skal frakte fellesutstyr og sekker til leiren. OBS: Alle speiderne må levere sekken sin denne dagen. De får sekken utdelt på leiren.

Fredag 2. juli: Vi reiser til leiren. Oppmøte på Evenes flyplass. Tidspunkt vet vi enda ikke, men det blir tidlig.

Lørdag 10. juli: Vi kommer hjem, henting på Evenes flyplass. En kjempeopplevelse ligger bak oss. Foran oss ligger ferie og så et nytt speiderår

Speiderhilsen
Martin Enstad

Ingen kommentarer: