mandag 30. august 2010

Terminliste for vandrerne, høsten 2010


onsdag 1. september: Felles oppstart med stifinneren. Vi tar imot nye vandrere. Og vi skal gå på Myrtind. Vi begynner på merket som heter: Møysalen. Kle deg til å være ute og gå på fjellet.

onsdag 8. september: Troppsmøte: tema: Internasjonal speiding. Vi får besøk av en finsk speider, og kanskje en sveitsisk speider.

onsdag 15. september: Førerpatruljemøte

Onsdag 15. september kl 1930 – 2030 Foreldremøte. Det er viktig at det møter minst en fra hver familie på foreldremøtet.

17. – 18. september: Dugnad på speiderhytta på Toftenes. Det forventes at alle familier stiller med minst en på en av dugnadsdagene. Mer informasjon om dugnaden vil komme senere, men hold av dagene.

Lørdag 18. september: Dagstur: Nonskollen, Svarthammardalen, Elvedalen. Ta livlinemerke. Samler høydemeter til Møysalenmerket.

onsdag 22. september: Speidermøte på Speiderhytta, møte biskop Tor B Jørgensen

onsdag 29. september: Patruljemøte

onsdag 6. oktober - Høstferie

onsdag 13. oktober: Troppsmøte : Globalaksjonen, Innsamlingsaksjonen kl 1730 - 1930

onsdag 20. oktober: Førerpatruljemøte

onsdag 27. oktober: Patruljemøte

onsdag 3. november: Troppsmøte: Speiderhytta, Snekring, vedsaging, maling

onsdag 10. november: Troppsmøte: Sanitetsmerke

onsdag 17. november: FRI pga tur neste helg.

lørdag 20. november – søndag 21. november: Helgetur speiderhytta,

onsdag 24. november – Juleavslutning, Myre kirke med merkeutdeling.

Patruljetur:
Vi oppfordrer alle patruljene til å dra på en egen patruljetur i løpet av høsten. Det er mulig å dra på dagstur, eller overnattingstur, enten i telt, gapahuk eller på speiderhytta. Vi lederen skal ha beskjed når patruljen er på tur. Lederne skal godkjenne ruta for turen, og det skal avtales at en leder evt en foresatt som kan ringes hvis det oppstår situasjoner som krver bistand fra en voksen.

Patruljer:
Vi har også nye patruljer denne høsten. Og har valgt å ha rene gutte- og jentepatruljer, og tror at det blir positivt for patruljene.

Merker denne høsten:
Hvis man er på alle møter og turer så vil man i slutten av året ha Livlinemerket, Globalaksjonfoten, Sanitetsmerket, verdensvennskapmerket og godt i gang med Møysalenmerket.

Om de ulike møtene:
Troppsmøter er møter for alle speiderne, og det er lederne som legger opp programmet. Patruljemøter betyr at patruljene har møter hver for seg, og det er patruljeførerne og patruljeførerassistenten som legger opp programmet for møtet.
Førerpatruljemøtene er kun for patruljeførerne og Patruljeførerassistentene (de med grønt skjerf).

Har du spørsmål, ta kontakt med vandrerleder Martin Enstad, mob 99624959, epost: martin.enstad@gmail.com

Vi ønsker velkommen til det vi tror blir et spennende speiderhalvår.

Ingen kommentarer: