torsdag 23. september 2010

Åpning av Speiderhytta

Onsdag 22. september blr speiderhytta vår åpnet offisielt av Biskop Tor B. Jørgensen. Til stede var det både oppdagere, stifinnere og vandrere fra Øksnes. Biskop fikk et speiderskjerf med gruppenavnet og kretsmerket påsydd.

Biskopen rettet også en tydelig takk til Tove og Svein Kristian Hansen som har gitt speiderne huset i gave til Øksnes KFUK-KFUM- speidere. Tove og Svein Kristian fikk overrakt en plakett med "takk for støtte" og en speiderkniv som et synlig bevis på vår takknemlighet. Og speiderne møtte dem med et Bravo - rop, på ekte speidervis.

Etterpå så vi en film fra Madagaskar om Globalaksjonen, som oppdagere og stifinnere hadde samlet inn penger til i Julebukkaksjonen, og som vandrerne skal ut og samle inn penger til på Globalaksjonen den 13. oktober. Kapellan Evy Brun, som har bodd fire år på Madagaskar, fortalte fra Madagaskar, og overrakte en gave til speidergruppa fra Madagaskar - et knippe med opptenningsved helt fra Madagaskar. Evy skal reise til Madagaskar om en drøy uke, og vi håper som gruppe å få kontakt med en speidergruppe Madagaskar gjennom Evys kontakter i landet.

Etterpå var det pølsespising utenfor speiderhytta. Fotograf: Lill Hege Hagenes.

Under kan du se bilder fra åpningen.

Ingen kommentarer: