fredag 21. oktober 2011

Markedsdag og ekstra speidermøte for vandrerne




Lørdag 29. oktober har vandrerne markedsdag på torget på Myre for vandrerne. Vi skal grille, selge fuglekasser og handlenett, buttons og kaste livline. Og vi skal ta oss betalt. Pengene skal gå til Globalaksjonen. Dette blir i stede for å gå på dørene med bøsser. Det er speiderne selv som har sagt at de heller vil tjene penger på denne måten.  Pengene som kommer inn går til KFUK og KFUM sitt arbeid på Madagaskar. Her kan du lese mer om hva pengen fra Globalaksjonen går til.

Marked blir fra kl 1030 – 1430. Vi kommer til å dele det i to timersvakter. Og alle vandrerne må ta en 2 timers vakt. Vi trenger også noen voksne som kan være med. Vaktfordelingen vil komme på mail. Fint hvis foresatte som kan hjelpe til sende er mail til Martin på martin.enstad@gmail.com eller en sms på 99624959. Alle som deltar i markedet får Globalaksjonsmerket.


For å forberede markedsdagen blir det et ekstra speidermøte onsdag 26. oktober. Der skal vi bl.a lage handlenett og fuglekasser. Fint om alle som har kan ta med symaskin og hammer. Og det er flott hvis noen foreldre kan stille og være med og ordne med symaskinene. Spørsmål om dette dagen kan rettes til Lill Hege på mob 90066246.

Speiderhilsen fra lederne!

Ingen kommentarer: