tirsdag 8. september 2009

Dagstur for vandrerne den 26. sept: Tinden - Skipnes

Lørdag 26. september blir det dagstur for vandrerne. Vi møtes på allmeningskaia på Myre og tar rutebåten kl 0805. Alle speidere møter senest kl 0750. Turen koster kr 12o per speider. Turkontigenten betales til Martin på kaia, som betaler billetten for alle på rutebåten.

Vi går i land på Tiden, der spiser vi frokost (matpakke) før vi setter kursen mot Skipnes. I løpet av turen skal vi ha leker, oppgaver, båle i fjæra, ha middagsbønn og vi skal lære om Globalaksjonens tema. På turen skal speiderne ta "Bry deg"-merket. Vi regner med at turen blir en mektig naturopplevelse.

Globalaksjonen gjennomførers av vandrere i hele Norge den høsten, og er vår internasjonale solidaritetetsaksjon. Vandrerne i Øksnes skal gjennomføre aksjonen som en bøsseaksjon onsdag 30. september. Les mer om aksjonen på denne linken. Vandrere som gejnnomfører aksjonen vil få et eget merke til skjorta, som hører sammen med "Bry deg"-merket.

Å komme seg hjem fra Skipnes en lørdag er ikke mulig med rutebåten. Derfor er vi kjempeglad for at Dag Ivar Knudsen har sagt ja til å frakte oss hjem med sin fiskebåt "Ranton". Dette gjør han helt gratis, og det er vi takknemlige for. Det er viktig at dere som foreldre er klar over at Ranton ikke er en passasjerbåt, og at det dermed er et begrenset ansvar skipperen har, når han frakter oss. ALLE speidere og ledere/foreldre må derfor ha med egen redningsvest. Vi reiser i retur fra Skipnes kl 1400.

Pakkeliste:
Vann til eget forbruk hele dagen.
Pølser el.l til å grille.
En vedkubbe
Matpakke til frokost på Tinden
Kjeks og sjokolade til å kose deg med når du er sliten.
Sitteunderlag
Kniv
La det være litt ledig plass i sekken til evt felles utstyr, som vi må dele på å bære.

HUSK: Godt skotøy og klær som er egnet til været.

Pga organisering av reisen trenger vi en påmelding til Martin innen den 20 sept. Send en sms til 99624959 (husk navn på speideren som skal være med) eller en mail til martin.enstad@gmail.com. Vi vil gjerne ha 2 - 3 foreldre med på turen. Det er ingen forutsetning, men gjerne noen som er kjent på øya. Gi beskjed til Martin hvis du kan være med.

Ingen kommentarer: