tirsdag 9. november 2010

Fotobok eller fotohefte fra Landsleiren til salg



Speidergruppa har lagd et fotohefte, og en fotobok med bilder fra landsleiren på Lista sommeren 2010.

Fotoheftet har størrelsen 14 x 13 cm og er på 26 sider. Heftet inneholder fotominner fra leiren, og korte tekster som forteller litt om bildene. Fotoheftet koster kr 150,-

Fotoboka har størrelsen 21* 21 cm, lerretsinnbinding (hardt omslag) og er på 34 sider. Fotoboka inneholder fotominner fra leiren, og korte tekster som forteller litt om bildene. Fotoboka koster kr 350,-

Hvis man ønsker å skaffe seg et fotohefte eller en fotobok med minner fra leiren, så kan det bestilles gjennom speidergruppa innen mandag 22. november. Bestillingsfristen er absolutt. For at bestillingen skal være gyldig må dere sende navn, type produkt (hefte kr 150 eller fotobok kr 350) til martin.enstad@gmail.com , eller ringe martin evt sende sms på 99624959. Og beløpet må settes inn på speidergruppas konto 4648.09.50437. Hvis det er behov for andre betalingsordninger, så må dette være avtalt på forhånd med Martin Enstad.

Hvis alt går som det skal, vil vi ha bøkene her i god tid før jul. De som bestiller vil få en mail når bøkene er kommet, og må hente dem i Myre kirke.

Hvis du ønsker å se på boka før du bestiller, så kan de sees på Martin Enstads kontor i Myre kirke. Vedlagt ligger en scann av forsiden på heftet og boka, samt et eks av en side fra både hefte og boka. Men det blir noe annet å se boka i sin helhet, så kom gjerne innom på kontoret for å se før du bestiller.

Ingen kommentarer: