torsdag 11. november 2010

Vandrertur den 20. - 21. november 2010

Vandrertur den 20. – 21. november

Det blir tur for vandrerne til speiderhytta lørdag 20. november til søndag 21. november. Turen starter med oppmøte på speiderhytta kl 1100 på lørdag, speiderne kan hentes samme sted kl 1100 på søndag.

Hvis snøen blir liggende, så ta med ski og staver. Ellers er det 1. hjelp og verdensvennskap som står på dagsorden for turen.

Pakkeliste:
Pølser til grilling og lompe/brød
Brød til tre måltider
Et pålegg
2 * 1,5 liter med vann (vannet fra brønnen kan ikke drikkes enda)
Sovepose
Liggeunderlag
Spikkekniv
Tøy til å være både ute og inne, og godt med skift.
Egnet skotøy til utebruk
Innesko/varme lester (gulvkaldt)
Godteri for 20 kr og en 1/2 liter brus (ikke mer)
Hvis snø: Ski, staver, skisko + spade (de som har)
100 kr til å dekke utgifter for turen.

Påmelding til martin.enstad@gmail.com eller på sms 99624959 (helst mail) innen onsdag 17. november. I påmeldingen må man oppgi navn på speider, samt navn og mobilnummer til en foresatt som kan nås under turen, hvis det skulle oppstå en situasjon som krever at foresatte kontaktes.

Det er bare Martin av vandrerlederne som kan være med denne helgen, derfor trenger vi 1 - 2 voksne, som kan tenke seg og være med og være "speiderleder" for et døgn. Særlig ønskelig er det med minst en kvinnelig foresatt med på turen, så er vi ledere av begge kjønn. Kan du tenke deg å være med på turen som foresatt, så ta kontakt med Martin Enstad.

I henhold til speidernes sikkerhetsrutiner trenger vi en foresatt som kan ta på seg ansvaret for å være hjemmelder i løpet av turen. Ved en evt stor ulykke vil hjemmelder bli varslet, som igjen må varsle de andre foresatte. Hjemmeleder kan ikke nyte alkohol så lenge turen varer. Si fra til Martin hvis du kan være hjemmeleder.

Jeg tror vi skal få en flott tur sammen, og gleder meg. Håper mange av våre vandrere blir med. Det er ikke speidermøte onsdag 17. november pga turen helgen etter.

Speiderhilsen
Martin

Ingen kommentarer: